BLUE RESIDENCE
The owners of this custom home came to us seeking a design tailored to raise their children in. While attention to budget was paramount, we were able to incorporate a room for each kid, a nice master suite, a flexible open living space, and a separate play room. In addition, we squeezed in a separate apartment above the garage to help them offset expenses. We incorporated view corridors within the rooms of the house as well as onto the outside spaces so that supervision from anywhere on the property was a breeze for the busy parents.
  • BLUE RESIDENCE BLUE RESIDENCE
  • BLUE RESIDENCE BLUE RESIDENCE
  • BLUE RESIDENCE BLUE RESIDENCE
  • BLUE RESIDENCE BLUE RESIDENCE
  • BLUE RESIDENCE BLUE RESIDENCE
  • BLUE RESIDENCE : FLOOR PLAN BLUE RESIDENCE : FLOOR PLAN
  • BLUE RESIDENCE : FLOOR PLAN BLUE RESIDENCE : FLOOR PLAN

     
RETURN TO PORTFOLIO